Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Vad ska nästa Kalle Skavankbok handla om?

hjalp

Jag tänkte skriva en till bok med Kalle Skavank som ska komma ut nästa år. Men vad ska den handla om? Jag har ingen aning! Har du en bra idé? Maila den till mig så kan du vara en av de tre som vinner en valfri signerad bok! Och vem vet, kanske skriver jag en bok med just ditt förslag!
Skicka ditt förslag senast söndagen den 4:e juli till petrus@kalleskavank.se.
Tävlingen är avgjord och tack för alla fina förslag!
De tre som har vunnit är Ebba från Nacka med sin historia om Pokalen i Gubbängsfältet. Erika i Rydaholm med historien om spöktunneln och så Frida Bertilsson som hittade på en historia om en trollkarl som blev rånad. Tack för de fina förslagen. Jag blev så inspirerad att jag också hittade på en historia som kanske blir en ny Kalle Skavankbok. Och vinstböckerna är på väg!

petrus-liten2

Mer om , ,

Postad 100620 av Petrus Dahlin i Kalle Skavank 5 kommentarer »

5 kommentarer på “Vad ska nästa Kalle Skavankbok handla om?”

 1. pratbubbla

  100626 klockan 18:16 säger lovisa noren:

  hej! jag hetet lovisa och vill hjälpa dig med en bok.
  jag tycker om dina böcker och vill att en till bok av dig ska handla om en späckhuggare som heter elvis som bor på en djurpark men en dag blev han spårlöst stulen
  och en flicka som hetter lilly ringer kalle om hjälp.
  vad kan hända det är min ide hoppas boken blir bra från lovisa noren!

 2. pratbubbla

  100719 klockan 16:19 säger Shaymaa:

  Lovisa du måste maejla honom och inte skriva
  i kommentarer men synd den var ju jättebra

 3. pratbubbla

  101013 klockan 11:36 säger Elin:

  heej! jag vill bara säga först att jag har läst alla böker som du har skrivit och dem har varit bra också. jag håller på med en kalle skavank bok hemma på datorn som jag vill säga att du alltså du ska skriva! det vill jag i alla fall=)1: kalle uppteker att hans pappa inte har kommit hem på länge, fast när kalle ska värma mjölk så står det redan varm mjölk på bordet. det måste betyda att kalles pappa måste ha blivit kidnappad eller bara kommit bort? det händer mycket mer som jag kan bereta om du gör så jag vinner! jag är 11 år och har 4katter och en häst! ses. ps: jag har en kusin som heter julius och hans pappa äger en godis shosk. så det blir som att jag är tjejen och julius är kalle! obs: är ditt största fan!!!!

 4. pratbubbla

  101013 klockan 11:49 säger Elin:

  jag vill att det ska handla om att tjejen som bjöd utt kalle på bio kommer att ta över dilsas plats och dilsa blir så så avensjuk så hon går sin väg men vad dilsa inte vet är att kalle inte bryr sej att leta efter dilsa uttan det är tjejen som VILL hjälpa kalles föredetta vän dilsa! låter det spenannde! skicka ett medelande till mig på: elin.torp@live.se ! med en sak till jag är inne här nästan varge dag så mig slipper du inte! bye bye!

 5. pratbubbla

  101204 klockan 21:32 säger Elle:

  Elin du e verkligen hans fan. Men jag är de med !
  Tävlingarna är ganska korta och jag får för lite tid och jag har en stark anledning . Men du , Du fixar det som du gör med allt annat.

  Så det är nog inget problem. Det är bara min åsikt så ta det lungt bara. Tycker detta bara e bra om du fixar Enligt mig.


Lämna en kommentar