Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Sommarlov för författaren.

Vilken tur jag har som har semester precis nu när jag skadat mitt finger. Det är lite knivigt att skriva nya historier som ni ser på bilden. På semestern är jag på landet med mina barn och varje år spelar vi fotboll. Vuxna mot barnen. I år vann barnen igen. Och förlorarna får bada med kläderna på.
Glad sommar och så lovar jag att det blir en tävling när jag kommer tillbaka!

handen

Jag smällde in i väggen på squashhallen. Därför blev det några dagars skrivpaus.

utsikten

Det här är utsikten från sjöstugan som jag bor i.

matchen

Här har vi alla deltagarna. Förlorarna fick bada med kläderna på, men konstigt nog valde vinnarna också att göra det.

Postad 110714 av Petrus Dahlin i Kalle Skavank Inga kommentarer »


Lämna en kommentar