Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Oj, titta vad jag hittade i min brevlåda!

flykten

För er som läst min bok Skogens systrar och tyckte om den kommer nu uppföljaren, Flykten. Boken är fristående så du måste inte ha läst den första delen för att läsa den här. Gillar du mina böcker om Kalle Skavank gillar du förhoppningsvis Skogen systrar – Flykten också. Läs den och blir lite skrämd!

petrus-liten2

Mer om ,

Postad 100816 av Petrus Dahlin i Kalle Skavank 6 kommentarer »

6 kommentarer på “Oj, titta vad jag hittade i min brevlåda!”

 1. pratbubbla

  100818 klockan 12:28 säger shaymaa:

  Okej jag ska läsa den och som vanligt älskar jag dina böcker

 2. pratbubbla

  101120 klockan 17:31 säger lina:

  Jag tycker att det är synd att det var den sista delen av skogens systrar. Men boken är jätte bra

 3. pratbubbla

  101121 klockan 22:12 säger Petrus Dahlin:

  Hej Lina, kul att du gillade böckerna, det kommer faktiskt en del till på Skogens systrar. Den kommer ut hösten 2011!

  Hälsningar
  Petrus

 4. pratbubbla

  110117 klockan 22:43 säger lina:

  JAAAAAA

 5. pratbubbla

  110411 klockan 10:55 säger eren white:

  Hej jag älskar dina böcker jag har inte läst Kalle skavank men jag har läst skogens systrar bara första jag ska läsa andra,jag har en hel bok hylla med böcker som jag ska läsa jag läser ut en ganska tjock bok på en kväll, nästan alla av dom handlar om hästar.Jag skriver 2två böcker på datorn hemma.hej då.
  ps du ska komma till Näfsby skolla på fredag den 15 i åk 3 det är jag som skriver seren.white

 6. pratbubbla

  111111 klockan 21:54 säger Pawa Shakir:

  Vart kan man tävla om böcker hur gör man?


Lämna en kommentar