Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Mitt nästa äventyr.

mirjas-stuga
Här precis ligger den ena stugan som brann ner

En tråkig sommardag läste jag i tidningen om en brand. En brand hade startat i Björkhagens golfklubb vid Söderbysjön. Men den måste vara anlagd. För hur kunde annars spådamen veta att det skulle hända? Nu gällde det bara att hitta bevis som band henne till branden. Jag ringde som vanligt till Dilsa. Och plötsligt var jag inblandad i mitt kanske läskigaste äventyr någonsin. Branden vid Söderbysjön.

kalle-liten-signatur1

Mer om

Postad 100117 av Kalle Skavank i Kalle Skavank 6 kommentarer »

6 kommentarer på “Mitt nästa äventyr.”

 1. pratbubbla

  100122 klockan 19:48 säger klara gäfvert:

  hej jag heter klara jag har läst nästan alla dina böker om kalle skavank om jag har skrivit fel bäror det på att det var länge sedan men dom är jätte jätte jätte bra bra bra hälsningar klara gäfvert

 2. pratbubbla

  100617 klockan 08:27 säger svea:

  hej Petrus dahlin. Alla dina kalle skavank böker är supper bra. jag har bara två kvar att läsa innan jag läst alla.

  MVH svea

 3. pratbubbla

  110131 klockan 19:29 säger emil:

  hej petrus dahlin i boken branden vid söderbysjön står det i sista sidan att man kan läsa på den här sidan att man kan kolla vad som hände med marjas guldhalsband:)?

 4. pratbubbla

  130405 klockan 06:30 säger jonas:

  vad hände med guld halsbandet??? jag vill läsa kvikt!

  /hälsningar jonas 7år

  skickat från min Nexus7

 5. pratbubbla

  130405 klockan 06:33 säger jonas:

  asså nu svimmar jag facit har jag i fickan jag älskar dina böcker<3

 6. pratbubbla

  130422 klockan 10:32 säger admin:

  Hej Jonas, gå in under hemligt så hittar du bonuskapitlet där du får veta allt.
  /Petrus


Lämna en kommentar