Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Min nya utsikt.

Utsikt 2

Det här är min nya trädgård. Här finns ett apelsinträd och ett citronträd och de ger mig skugga. För det behöver man när man ska sitta framför datorn och skriva på nya historier. Huset med den lilla trädgården ligger i Spanien. Just nu håller jag på att renovera huset men snart ska jag kunna sitta där och skriva. Och när jag fastnar så fixar jag i trädgården. För det har jag upptäckt är världens bästa sätt att komma vidare på. Gör något annat en stund så dyker plötsligt den där tanken upp som löser allt och jag kommer vidare i historien.

Utsikt

Postad 141007 av admin i Kalle Skavank 1 kommentar »

En kommentar på “Min nya utsikt.”

  1. pratbubbla

    151130 klockan 18:29 säger Emily:

    Så vackert!


Lämna en kommentar