Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Midsommarmorgon. Fast i Grekland.

midsommar2

Det är midsommarmorgon, strax efter sex på morgonen och solen har precis gått upp över Kreta. Tupparna slåss om att gala högst och några hundar skäller en bit bort. Cikadorna har inte riktigt vaknat till liv. Men det har däremot jag och jag är precis i färd med att skriva klart de sista kapitlen i min nya Kalle Skavankbok. Åska på Solsidan ska den heta. Ett riktigt familjedrama med tre syskon inblandade. Och en okänd person som dyker upp när de minst av allt anar det.
Nu när jag är hemma igen är det dags att skriva om den ett par gånger. Sedan ska jag skicka den till Cecilia på förlaget. Och om allt går som det ska så kommer boken ut innan sommaren 2014.

/Petrus

Postad 130702 av admin i Kalle Skavank Inga kommentarer »


Lämna en kommentar