Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

En helt ny bok.

Jakten

Jakten2

Om du vill läsa om en kille som flyttar till en ny plats, har svårt att hitta nya vänner och har ett förbud hängande över som gör att han inte får göra alla galna saker han annars brukar göra. Så tycker jag att du ska kolla in min nya bok Jakten på den perfekta luggen. Hur ska Max komma in i sin nya klass? Hur kommer det att gå med den där snygga tjejen som han skymtar i ett fönster? Kommer han in i den nya klassen? Kommer han att lugna sig och kommer han lyckas att bygga ett flyktfordon för att ta sig därifrån?

Jag har för första gången tecknat själv och haft väldigt roligt när jag både skrivit och ritat.

Postad 150208 av admin i Kalle Skavank 2 kommentarer »

2 kommentarer på “En helt ny bok.”

 1. pratbubbla

  150504 klockan 15:21 säger Karla:

  Hej vad kul att det nu finns en ny bok, men jag hittar typ inte några av dina böcker i bokhandeln där jag bor så jag vet inte vart man kan få tag på böckerna men jag vill så gärna läsa dom för dina böcker är bäst. Jag har inte sätt dom på biblioteket men dom finns kanske där.

 2. pratbubbla

  150526 klockan 17:58 säger admin:

  Om du går in på http://www.adlibris.se eller på http://www.bokus.se så hittar du böckerna där!
  /Petrus


Lämna en kommentar