Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Jag har fått autografer!

autografer

När jag är ute och pratar i skolor så får jag ofta skriva autografer. Därför är det extra kul att ibland få autografer av de jag pratar för. När jag var i Norra skolan i Motala fick jag den här servetten med en massa fina namn!

petrus-liten2

Postad 100421 av Petrus Dahlin i Kalle Skavank 2 kommentarer »

2 kommentarer på “Jag har fått autografer!”

 1. pratbubbla

  100428 klockan 19:23 säger Solveig Hansén:

  Hej, Petrus!
  Tack för en jättetrevlig dag på Norra skolan! Du gjorde verkligen succé! Kul att autograferna finns här på din hemsida. Böckerna om lampan och toaletten fanns på adlibris, så jag har beställt dem därifrån. Mitt barnbarn kommer garanterat att bli förtjust.
  Än en gång: TACK!
  MVH
  Solveig, skolbibliotekarie

 2. pratbubbla

  100614 klockan 22:52 säger shaymaa:

  Åh petrus kan inte du komma och hälsa på oss nån
  gång?


Lämna en kommentar