Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Hur kom du på att du ville bli författare?

Frågar Måns i Uppsala

Det var under en tid då jag hade tråkigt på jobbet. Så började det poppa upp knäppa, spännande och roliga historier i mitt huvud, de gick bara inte att stoppa. Jag skrev ner dem på lappar och la dem i en hög. En sen kväll när min familj låg och sov satt jag och hade ingenting göra. Då kom jag på att jag kunde börja skriva på en av de där historierna. Och det var så kul att jag bara fortsatte att skriva fler.
/Petrus

Postad 090820 av Petrus Dahlin i Fråga författaren 3 kommentarer »

3 kommentarer på “Hur kom du på att du ville bli författare?”

 1. pratbubbla

  101003 klockan 08:28 säger Lizette:

  Hej jag undrade precis samma sak innnan jag såg detta mail. Att bli författare är något som jag vill bli när jag är vuxen. Jag har alltid haft ett stort intresse för just att skriva!

  Kram Lizzy

 2. pratbubbla

  110116 klockan 18:32 säger Ioanna:

  Hur kom du på att kiosken skulle vara GUL i snokar i Orming

 3. pratbubbla

  120528 klockan 19:55 säger Ariana :):

  Hej ! :D

  Jag verkligen ÄLSKAR att skriva berättelser! Jag undrar om du skulle kunna ge mig lite tips om vad jag kan skriva om, sen fixar jag resten själv. I skolan ska jag redovisa dej och Kalle Skavank böckerna. Dom är så otroligt bra.
  Ha Det Bra! Tacksam för svar.

  //Ariana :)


Lämna en kommentar