Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Första exemplaret har landat i min brevlåda!

SONY DSC

Igår (3:e maj) fick jag det första exemplaret av Skandalen vid Skanstull. Och jag blir jättestolt när jag tittar i den. Sofia har gjort kanonfina illustrationer och jag är väldigt nyfiken på vad ni läsare kommer att tycka om boken när den kommer ut i bokhandeln om ett par veckor. Fram tills dess kan ni läsa lite mer om vad boken handlar om i spalten till höger.
/Petrus

Postad 130504 av admin i Kalle Skavank 3 kommentarer »

3 kommentarer på “Första exemplaret har landat i min brevlåda!”

 1. pratbubbla

  130701 klockan 13:09 säger Wilma:

  jag har läst boken och den var as bra

 2. pratbubbla

  130831 klockan 15:21 säger Julia:

  Läste klart den idag

 3. pratbubbla

  130831 klockan 15:22 säger Julia:

  Den var jätte bra och spännande!


Lämna en kommentar