Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Exakt här fick jag idén till en ny bok med Kalle och Dilsa.

plats-for-ide

En morgon när jag var på väg till jobbet tittade jag in i den här skogsdungen. Där stod en kvinna med ett koppel, i den andra änden kunde jag inte se någon hund. Hade den smitit? Förvånad tittade jag en gång till men då såg jag att det visst fanns en liten hund i den andra delen av kopplet. Den var bara bakom en buske. Att jag såg så fel gav mig idén till en ny bok med Kalle Skavank och Dilsa. Den handlar om en hund som blir kidnappad. Kvinnan som blivit av med sin älskade hund fortsätter att gå sina dagliga promenader med ett tomt koppel släpande efter sig. Kalle och Dilsa tycker att det ser så sorgligt ut och undrar vad som hänt. Därför bestämmer de sig för att försöka hjälpa kvinnan att få tillbaka sin hund. Boken heter Hunden på Lugna gatan (men det är allt annat är en lugn historia) och kommer ut i juni.
/Petrus

29676488_o_1

Postad 110411 av Petrus Dahlin i Kalle Skavank 2 kommentarer »

2 kommentarer på “Exakt här fick jag idén till en ny bok med Kalle och Dilsa.”

  1. pratbubbla

    110411 klockan 20:50 säger Shaymaa:

    Vad bra!

  2. pratbubbla

    110430 klockan 10:06 säger CORRI:

    Längtar så jag spricker!!


Lämna en kommentar