Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

En förhandstitt på Gravstenen i Enskededalen.

forhandstitt-gravstenen

Oj vad det är kul att få se sidor ur den kommande boken. Sofia Falkenhem har som vanligt gjort de fina illustrationerna. Jag har nu sett alla bilder och hur texten lagts upp. Förhoppningsvis är alla felstavningar borttagna. Så för ett par dagar sedan gick Gravstenen i Enskededalen iväg till tryck. I början av juni kommer boken ut i affärerna. Nu är det bara att vänta. Men jag lovar att berätta mycket mer om boken när det närmar sig.
petrus-liten1

Mer om

Postad 090312 av Petrus Dahlin i Kalle Skavank 1 kommentar »

En kommentar på “En förhandstitt på Gravstenen i Enskededalen.”

  1. pratbubbla

    091210 klockan 17:38 säger mohamed:

    jag vill vinna bkon för att jag älskar böckerna snälla kan jag få vinna den pls författare


Lämna en kommentar