Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Det visste du inte om Kalle.

Vad saknar Kalle?
Kalle skulle hemskt gärna vilja ha ett syskon. Men hans mamma är död och hans pappa har inte träffat någon ny tjej.

Postad 090503 av Petrus Dahlin i Hemligt 58 kommentarer »

58 kommentarer på “Det visste du inte om Kalle.”

 1. pratbubbla

  120522 klockan 15:57 säger Adrita Chowdhury:

  Hej!
  jag tycker inte att kalle ska få en mamma eller syskon för att jag tycker om dina böcker som de är och jag håller med Vanessa Jonsson.jag älskar dina böcker!!
  //Adrita Chowdhury

 2. pratbubbla

  120629 klockan 12:18 säger Emma:

  Hej jag älskar böckerna som du skriver men jag vill typ att hans pappa hittar en tjej som är tjuv och sen försvinner det saker i Kalles hus. När Kalle säger att hon är tjuv så tror han inte honom och sen försvinner pappan nånstans!

 3. pratbubbla

  121121 klockan 17:45 säger duha:

  jag tycker om dina böcker som dom är du behöver inte ändra dom jag kramade dig idag och direkt när jag kom hem satte jag på datan och koolade på din hemmsida och började den komentera men om kalle ska få ettt syskon eller magnus pappan ska få en tjej så är dina böcker endå bäääääääääääääääääääässsssssssssstttttttttttt jag älskar dig och dina böcker lika mycke

 4. pratbubbla

  131009 klockan 19:01 säger Klara:

  Hej Petrus. Jag heter Klara och dina böcker är jättebra tycker jag. Kan inte du komma till Nordhemsskolan i Göteborg och hälsa på i min klass 2-3 A någon gång? Skulle bli så glad då

  /Klara

 5. pratbubbla

  140906 klockan 15:35 säger Irma:

  Hej Petrus!
  Jag tycker att du är en duktig författare. Jag bor på Kolbäcksgränd som Håkan baklut.
  Min favoritbok är Branden vid Söderbysjön?
  Hälsningar Irma

 6. pratbubbla

  150420 klockan 17:01 säger Miris:

  Jag tycker att Kalle ska få en tjej och att Disla blir osams med tjejen och att det blir svårare att lösa fallet

 7. pratbubbla

  170509 klockan 19:07 säger Sarah:

  Hej Petrus!
  Jag älskar dina böcker och vill gärna att du ska skriva fler böcker om Kalle Skavank.Tilexempel att där pappan Mangnus jobbar i ICA ska nån börja jobba där och det kan vara en dam som gorde Mangnus käri henne. Dagen hon låsas vara sjuk bler det brott i Delisas hus när de sov över hos Kalle Skavank och till sist så fick Kalle och Dilsa tag på henne. Men till sist så blev hon snäll och levde med Mangnus och Kalle. Jag önskar att du tycker om mitt förslag.
  Hälsningar/Sarah

 8. pratbubbla

  200208 klockan 18:30 säger isak:

  Är kär i Dilsa vad ska jag göra bor ialby


Lämna en kommentar