Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Brottsplatsen för nästa bok?

Här vid Skanstull i Stockholm håller jag just nu på att fundera ut nästa äventyr med Kalle Skavank och Dilsa. Vad den handlar om är lite hemligt. Men ni kan ju kanske gissa? Båtar. Vatten. Stölder. Jag säger inget mer. Boken kommer nog att heta Skandalen vid Skanstull och kommer ut nästa år.

Postad 121107 av admin i Kalle Skavank 6 kommentarer »

6 kommentarer på “Brottsplatsen för nästa bok?”

 1. pratbubbla

  121107 klockan 20:38 säger Wilma:

  heej petrus!Jag heter Wilma och är ditt största fan. Jag kan inte vänta tills den nya boken kommer ut.

 2. pratbubbla

  121115 klockan 18:18 säger Bokslukaren:

  Hej herr Dahlin! Jag har läst Kalle Skavank sen de första böckerna kom ut, och jag älskar serien grymt mycket! Jag går nu i sjuan, så vissa kan tycka att jag är för gammal för böckerna. Men det tycker inte jag. Jag älskar deckarböcker och den här serien är ett grymt bra exempel på lättlästa men spännande deckarböcker där man själv kan testa om man kan klara av att lösa fallen. Grymt kul och älskar illustrationerna! Utan ditt sätt att skriva på hade böckerna inte heller varit detsamma som de är nu! Jag längtar till fortsättningen av både Kalle Skavank-serien och Dilsa-serien!!!!!

 3. pratbubbla

  130109 klockan 18:42 säger Love:

  wow vad kul azzå kan knappt vänta!

 4. pratbubbla

  130119 klockan 23:26 säger Wilma:

  Åhhh jag vll att den ska komma ut nu

 5. pratbubbla

  130319 klockan 14:34 säger Nikelz:

  Vad roligt. Vi på Vårby bibliotek kan knappt vänta tills boken kommer! Kalle Skavank är en av favoriterna!

 6. pratbubbla

  130912 klockan 16:00 säger iftu:

  hej du är bra


Lämna en kommentar