Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Åska på Solsidan

omslag_askanUnder en utflykt till Solsidan i Saltsjöbaden kommer en gråtande man fram till Kalle och ber om hjälp. Hans gamla mamma har dött, och nu bråkar han och hans syskon om arvet. Och medan de bråkar så försvinner den ena värdefulla saken efter den andra från mammans hem. Trots att det är högsommar och Kalle för en gångs skull är ledig så tar han och Dilsa sig an fallet. Kan det vara någon av Fredericks två syskon som stjäl saker som de ändå redan ska ärva eller finns det någon annan som har en nyckel till huset. Och vad är det för mörka hemligheter som familjen döljer?

Mer om

Postad 140528 av admin i Böcker 2 kommentarer »

2 kommentarer på “Åska på Solsidan”

 1. pratbubbla

  140906 klockan 09:52 säger Karin:

  Hej, jag har läst de 7 första Kalle Skavank böckerna när jag var i målgruppen om man säger så… Jag äger 4 & 5 och jag ville rekommendera Kalle böckerna för min kompis lillasyster som jag verkligen tror skulle gilla de. Så jag gick in här och kollade hur många nya KS böcker som finns och blev glatt överraskad, jag hade inte ens hört talas om Dilsa böckerna! Vi gick till biblioteket men inga KS böcker fanns där bara skogens systrar och nån annan bok… Om jag får tag i alla de nya läser jag gärna de och jag ska definitivt låna ut mina 2 till tjejen jag tror skulle älska de!

  Just det, min fråga också; hur lång tid har gått mellan första och sista boken? Åldras de inte? Hur funkar den delen menar jag… Hur gamla är de? (Om det står i nån bok har jag glömt) Osv

 2. pratbubbla

  141113 klockan 20:11 säger Ludwig tysk:

  Hej Petrus!
  Jag har läst din nya bok om Kalle skavank o tycker den är jätte bra


Lämna en kommentar