Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall.

Är Kalle kär i någon tjej?

Frågar Emilia

Vad jag vet så är han inte det. Däremot verkar det vara flera tjejer som är kära i honom. Vi får se vad som händer. Kanske blir han kär när han minst anar det.
/Petrus

Postad 090205 av Petrus Dahlin i Fråga författaren 24 kommentarer »

24 kommentarer på “Är Kalle kär i någon tjej?”

 1. pratbubbla

  100314 klockan 19:19 säger Arlind:

  Hej ! Jag älskar din böcker jag hoppas du skriver mer och mer. Dom är Jätte bra. Jag håller på att läsa Gravstenen i Enskededalen. Jag undrar om du kan skriva en eller två till böcker som är lite tjockare jag är 10 år Jag tycket att det är dom bästa böckerna jag har läst :D Undrar om ma kan få en bok helt gratis som det brukar stå :D Hoppas du skriver 1 Till eller mer !Hejdå Från Arlind som älskar dina böcker

 2. pratbubbla

  100321 klockan 17:09 säger Omar:

  jag tror han är kär i Dilsa

 3. pratbubbla

  100326 klockan 09:37 säger Aleyna:

  hej hej . Jag heter Aleyna och är 11 år gammal . Jag har läst färdigt branden vid söderbysjön . Den är så spännande!!!!!!!!! JAG ÄLSKADE DEN . Kan du maila mig om det kommer ut flera böcker jag har några kvar att läsa !!!! Snälla skriv flera böcker :)

  Stora kramar Aleyna

 4. pratbubbla

  100326 klockan 09:38 säger Aleyna:

  :) Dina böcker är bara bäst Petrus Dahlin :)

 5. pratbubbla

  100822 klockan 09:29 säger melvin:

  hej petrus, jag gillar dina historier mega mycket och undrar om du inte kan skriva en til bok då de har åk till thailand och bara skulle vara på semester men då de okm tillbaks så skulle deras hus vara ner eldat.
  jag har alla dina sagor och historier och kan du komma till brunns skola och visa och beretta hur du skriver tina sagor. du e jette duktig att komma på kalle fall
  de e såå spenande

  från ett av dina fans
  melvin erlandsson

 6. pratbubbla

  101003 klockan 08:59 säger Lizette:

  Hej först vill jag säga att jag älskar kalle skavank böckerna.

  När jag läste första boken trodde jag hela tiden att Dilsa och Kalle var ett par. Men sedan stod det att de var kusiner och då kan man ju inte vara kära!
  Kram från ett stort fans:):):):):):)

 7. pratbubbla

  101020 klockan 11:29 säger jenny guilliams:

  hej kan du också maila mig när det kommer ut nya böker :)

 8. pratbubbla

  101111 klockan 16:00 säger jarko:

  hej,

  kan du göra en bok som heter fotbolls matchen i enskeden

 9. pratbubbla

  101112 klockan 21:35 säger berfin:

  är kalle bäst i hela skolan på matte?

 10. pratbubbla

  101218 klockan 10:25 säger anna:

  jag undrar om vart man kan se den sista biten om branden vi söderbysjön(guld hals bandet)jag har letat men hittar ej. ps jag bor i farsta

 11. pratbubbla

  110330 klockan 17:16 säger Tekla:

  Jag tror/vet att Kalle kommer bli kär i Sandra, som han gick på bio med i GRAVSTENEN I ENSKEDEDALEN.

 12. pratbubbla

  120525 klockan 20:00 säger Erica Linde:

  Hej! Det vore kul om han skulle bli kär! :) Haha men jag älskar dina böcker och inte minst att de kommer ut så ofta. Eller jag menar, det är andra böcker som man får vänta på uppföljaren i ca ett halv- helt år. Nej men det skulle vara kul! Nu när Dilsa också har fått egna böcker, såg de nu, ska köpa de imorgon när jag ska på stan! Tycker kanske att de kunde vara längre men kärleksmysterier är roliga! Kalle Skavank (inkl. Dilsa) konkurerar med Lassemaja för många men för mig är Kalle Skavank ett klarare val!

  Hoppas du fortsätter skriva böcker om Kalle och Dilsa
  //Erica med djur, 11 år

 13. pratbubbla

  120528 klockan 19:59 säger Ariana :):

  Vart trycker man för att fråga en fråga ? ;)

  / Ariana ;)

 14. pratbubbla

  120623 klockan 21:23 säger milla:

  Hej jag vill gärna bli detektiv som kalle och dilsa och vara som dom.kan inte du maila mig några tips.Jag älskar dina böcker dom är så spänande.
  (i love kalle och Dilsa)

 15. pratbubbla

  120627 klockan 09:25 säger Milla:

  Hej!Jag vill gärna bli som Kalle och Dilsa kan inte du maila mig några tips.ps.jag älskar! dina böcker!!!!!!!

 16. pratbubbla

  121001 klockan 14:48 säger lova:

  dina böcker är så bra
  det är mina favorit böcker
  jag har läst hunden på lugna gatan och några flera

  jag skulle vilja bli författare

  m.v.h Lova

 17. pratbubbla

  130626 klockan 10:14 säger Julia:

  Å härlig med sommarlov. Nu väntar mina Kalle Skavank!! Sommarläsning :)

 18. pratbubbla

  131116 klockan 20:29 säger Chekina:

  Hej! Jag heter Chekina och jag bor i Skövde. Det skulle vara jätte kul om du kunde komma till våran skola i Billingsdalsskolan. Fråga om det finns någon som heter Chekina där och om dom säger nej så får du fråga i vilken klass hon går i. Om dom säger att jag går på Vasa så får du fråga vart det ligger eller ta en GPS. Jag vill så gärna att du ska komma och berätta om dina böcker för att jag älskar dina böcker särskilt Kalle Skavank-bäckerna. PS. Jag kommer aldrig att sluta läsa dina böcker.DS

 19. pratbubbla

  131116 klockan 20:32 säger Chekina:

  Jag vill också att du mailar mig när det kommer ut en ny bok snälla. Min mail är Chekina68@gmail.com snälla skriv. Mvh/Ett Kalle Skavank fän.

 20. pratbubbla

  140102 klockan 19:21 säger jolina:

  heeej. jag älskar alla kalle skavank böcker. jag heter jolina nio år och vill inte att böckerna ska ta slut. så fort jag såg att det var böcker(kalle skavan-böcker)som jag inte hade läst tog jag åt mig de direkt. Jag har också en till fråga är du på nåt sätt en slags konkurrent med andra författare och finns det några du känner riktigt bra. En sista fråga är om kalle skavank böckerna också kan utspela sig vid bergsråds vägen? <3 kalle skavank böckerna.

 21. pratbubbla

  140102 klockan 19:23 säger jolina:

  du får också gärna mejla mig om det kommer ut nya böcker och snälla sluta inte skriva böcker du är en av de bästa författare jag vet.

 22. pratbubbla

  151017 klockan 10:55 säger Erik:

  hej, jag gillar dina böcker har läst alla men det blir tråkigt när man har läst allihoppa typ 5 gånger jag önskar du skriver mera böcker om kalle skavank och dilsa

 23. pratbubbla

  200406 klockan 20:22 säger Samuel:

  när kommer en ny bok om Kalle skavank?

  Från Samuel

  ✅✅✅✅✅

  Kalle skavank är den bästa serien jag har läst

  PS snälla gör en ny Kalle skavank Bok

 24. pratbubbla

  200409 klockan 08:55 säger Freja:

  Hej jag heter Freja. jag är nio år. jag älskar dina böcker. jag önskar att du kan skriva fler böcker om Dilsa och kalle skavank. för jag tycker att du är en sån bra!! förfatare. och du skriver som om du är i boken. det kanske låter kånstigt men det är sant. snälla sluta aldrig skriva.


Lämna en kommentar